Livet rullar på

Hej kära ni. Long time no seeing. Hoppas allt är bra med er? Här är det helt okej får jag väl säga. Lite trött är jag allt eftersom Oscar och tre kompisar sov här inatt efter insparken inne i Malmö city. De går i Lund men har inspark i Malmö, lite konstigt men så är det. Thomas var iväg och hämtade dem vid tåget runt halv tre nånting och sen skulle han upp kl 6 och köra Malin till skolan vid sju (den ligger ca 45 min bort). Så även om han fått minst sömn så kan ju inte jag heller sova när vi dels väntar på killarna och sen hörde jag ju när de var uppe och spökade i morse. Men men, det är helt okej. Inspark är ju ändå inspark och Thomas är ledig idag.

Igår var jag Thomas och Malin på Willys där jag träffade en gullig läsare som även varit här och köpt kläder från bloppisar. Hon påpekade att det var längesen jag skrev något nu och det har hon ju helt rätt i. Jag har dock lagt ut några videos på Instagram, men jag vet inte varför jag inte skrivit här. För det är mycket saker jag tänker på och känner att jag borde skriva av mig om. Förutom visa kläder, hudvård och smink. Men saker jag tänker på bara.

Som Threads. Ni vet, appen som är liknande Instagram och som ofta länkas därifrån. Fast med mer diskussioner. Vad tycker ni om denna app? Jag känner ofta ett obehag av den. Ibland följer jag en tråd som faktiskt är rolig eller givande, men jag tycker att det ofta är väldigt mycket klagande där. Eller att det ska funka som en dejtingsida där man frågar om man är dejtbar och väntar på svar. Många lägger dessutom upp bilder på sig själva och ber folk gissa ens ålder, med förhoppningen att man ska gissa yngre i de flesta fall. Eller andra frågor om ens utseende som också ofta (nej inte alltid, bla bla…) är en förhoppning om att få komplimanger. Och det är väl okej att söka bekräftelse, men det innebär också många elaka kommentarer. Överlag tycker jag att det är väldigt gnällig stämning där folk hugger hej vilt.

Så jag vet inte, den är helt enkelt bara inte min grej. Man ska hålla sig ifrån sånt man känner inte tillför något bra till ens liv. Det gäller både saker, människor och företeelser osv. Jag har skrivit där ett par gånger själv och även sett att mina instagraminlägg länkats dit utan att jag fattat det. Så njäe, den appen ska jag nog ta bort tror jag. Ut med negativt och in med positivt.

Annat som hänt de senaste veckorna? Hmm, jag var ute på middag med några tjejer vilket var väldigt trevligt. Det var två från Adtraction som är ett av företagen jag jobbar med när det kommer till länkar, och Jenny som också är kreatör. Vi var på MP’s som är ett supermysigt ställe nära lilla torg här i Malmö. Hotell och restaurang. Maten var sådär enligt mig. Jag tog tre rätter- bläckfisk, tartar och nån potatis. Tartaren var god, men potatisen gillade jag inte och så hade bläckfisken sugkopparna kvar och det är skitäckligt så den klarade jag inte. Så maten går jag inte dir för igen, men jättegärna till lobbyn för en drink och snack.

I övrigt har det inte hänt så himla mycket sen sist, livet rullar på liksom. Barnen har varit här oftare än tidigare och det är roligt tycker jag. Så får vi se hur det blir framöver nu när Thomas har ett flytande schema istället för fast. Schemat kommer den 15e varje månad så får man se hur månaden efter ser ut. November innebär många lediga dagar som det ser ut nu (folk reser mindre) men just de två dagarna på typ hela hösten jag hade önskat att han vore ledig, ja då jobbar han såklart. Min födelsedag och den 30e då vi är bjudna på fest. Oh well, inget att göra åt saken men lite surt är det.

Till den festen jag jag beställt hem en klänning förresten, den ska jag fota och visa. Jag funderar lite över om jag ska byta till svart bara (har den i silverguld). Och just det, jag har tänkt byta plats i garderoben nu i dagarna också. Upp med sommaren i lådor ovanpå garderoben och ner med vintern (som jag önskar att jag hade större garderober så jag slapp byta runt). Jag tänker att det nog blir lite utrensning när jag ändå håller på, så en bloppis ligger också och bubblar inom kort. Jag tänkte öronmärka eventuella inkomster från den till hårfix, för fy fasen vad jag ser ut i skallen. Senaste frisörbesöken var i början av mars så det är liksom dags. Jag har förvisso karvat runt lite med saxen själv men jag behöver nog hjälp av ett proffs nu, hehe.

Ja det var lite av varje, tankar bara, men nu vet ni hur landet ligger hos mig.
Kram på er!

Livet rullar på Läs mer »