Vackert ute och varmt och gosigt på kroppen

Inlägget innehåller reklamlänkar för Cellbes

Hej på er mina fina. Har ni också en sådär tjusigt solig och härlig höstdag hos er? Jag sitter förvisso inomhus med en kopp te och datorn i knät och tittar ut på det fina, jag känner att jag borde gå ut och gå. Men dels har jag sjukt ont i skinkorna (har dragits med det i snart två år och fått massor av sprutor som hjälper tillfälligt) och artrosknäna, men sen är det inte lika kul att gå ut ensam heller. Det är det tråkigaste av allt med att bo i Malmö, dvs att jag inte har några vänner här. Jag skjutsade iväg Thomas till tåget för vidare färd till Danmark och ut i världen för jobb, för några timmar sen. Malin åkte hem igår och Oscar drog idag. Det är ju ganska skönt att vara ensam också, så jag klagar inte. Men jo, några vänner att umgås med här hade jag gärna haft.

Nåväl, jag tar kanske cykeln och hojar ner till havet en sväng sen. Eller så kanske jag går ut och plockar bort äpplen från uppfarten. Eller så blir det en kopp te till (Russian Earl Grey med mjölk och honung ❤️) och popcorn, jag är så sjukt sugen på popcorn.

Men innan jag går ut eller moffar popcorn så tänkte jag tipsa om en mjuk och härlig klänning från Cellbes. De har dessutom höstdeals nu(till 6/10) med rabatt upp till 40% på utvalda varor och den här klänningen är med.

Den här stickade klänningen har jag lagt upp på Instragram så ni som följer mig där känner kanske igen den. Så mjuk och go. Finns i grått och beige. Sticks INTE. Jag lägger aldrig upp saker som sticks så ni vet. Och om jag mor förmodan skulle göra det så skriver jag att det sticks 😉 Är superkänslig. Länk gråmelerad stickad klänning.

Slitsar i sidorna där det kan få kika fram ett par skinnleggings eller tjocka strumpbyxor. Jag har 50/52 i den här.

Det är ju inte riktigt snyggt heller kanske med små sock-tossor på fötterna, jag tänker mer boots, kängor eller stövlar till om man är på kontor eller så.

Det märks att jag inte tar lika många ”provrundor” och fotar numera, för många av mina bilder blir såhär. Otroligt snyggt och smickrande…

Kram på er ❤️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *