Bloppis imorgon kl 13

Hej vänner. Hoppas ni har en fin lördag. Här är jag gräsänka, fast bara över dagen den här gången. Ofta är ju Thomas iväg två nätter annars, men nu kommer han hem ikväll/natt nån gång. Att flyga fram och tillbaka till Gran Canaria utan stopp däremellan blir många timmar. Att checka in 10.20 och ut 23.00 och därtill förseningar och sånt som kan inträffa gör det till en väldigt lång arbetsdag. Plus färd till och från Kastrup. Så det lär vara en trött en som kommer hem här sen.

För egen del har jag mått skit hela dagen sedan jag vaknade. Ont i magen och mått illa så det har varit spring till toa med kräk och magknip. Efter melodikrysset lade jag mig och var sen däckad i flera timmar. Men nu är jag uppe igen och känner mig bättre , jag har ju en knasig mage så det var väl något tillfälligt tror och hoppas jag. Så jag håller på med bloppis, tvättar och städar. Just nu ligger det kläder över halva vardagsrumsgolvet. Jag fotade en del igår men några blev gryniga trots dagsljus utifrån, jag är så trött på min mobilkamera. Selfiekameran i alla fall.

Tanken var att ta nya bilder idag men så blev jag dålig istället. Så jag tror att jag lägger upp de gryniga så länge så får jag ta nya om ni tycker att de är FÖR kassa. Jag har några saker till jag tänker lägga upp men inte hunnit fota så de får tillkomma sen. Men idag orkar jag inte sminka mig, det får bli ett bad och ansiktsmask efter städningen istället. Kanske mat också. Ett knäckebröd har det blivit och nu är klockan halv sju. Får väl rota fram något ur frysen.

Nåväl, det jag egentligen bara hade tänkt säga är att jag kör igång en bloppis imorgon. Kläder från storlek 42 (en tröja) till 54. Festkläder och vardagskläder. Blusar, byxor, jackor, klänningar och stickat. Jag har några oanvända vinterkängor också men ni brukar inte vara pigga på skor, väskor, halsdukar, scarves och liknande accessoarer här så jag får se hur jag gör med dem.

En del av det som kommer på bloppisen.

Klockan 13 imorgon lägger jag upp inlägget.
Kram och ha en fin kväll ❤️

1 reaktion på ”Bloppis imorgon kl 13”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *